+34 952 830 378 / +34 677 670 480

Agenda Costa del Sol

HUIS VAN DE TEJERINAS ESTEPONA

Fototentoonstelling: "nuestro cole in tijden van virussen"

De gemeenteraad van Estepona deelt mee dat in kamer 2 van het Casa de Las Tejerinas, gelegen aan de Plaza de Las Flores, vanaf aanstaande donderdag 25 februari om 16.30 uur de fototentoonstelling 'Onze school in tijden van Coronavirus' zal plaatsvinden. , door Michael Arce.

Aan de hand van 13 afbeeldingen probeert de in Estepona wonende Costa Ricaanse fotograaf de uitzetting te tonen die is veroorzaakt door de pandemie op de Simón Fernández-school, en de veranderingen die dit met zich meebrengt voor de terugkeer van de leerlingen naar de klaslokalen.

De tentoonstelling is t / m 11 maart te bezoeken, van dinsdag tot en met zaterdag, van 09:00 tot 18:00 uur, met gratis toegang. Na voltooiing blijven de foto's in de schoolfaciliteiten.

Michael Arce werd geboren in Costa Rica in maart 1980. Op 15-jarige leeftijd begon hij zijn artistieke carrière als danser en maakte hij deel uit van verschillende professionele Latijns-Amerikaanse dansgroepen.

In 2000 begon hij met Dramatische Kunsten aan de Universiteit van Costa Rica, terwijl hij zich waagde aan glaskunst. Na door de Verenigde Staten te zijn gereisd, verhuisde hij naar het Verenigd Koninkrijk, waar hij begon en zich verdiept in de wereld van de fotografie als gevolg van de geboorte van zijn kinderen, waar hij werkte als professionele fotograaf bij concerten en mode-evenementen.

In 2017 vestigde hij zich met zijn gezin aan de Costa del Sol, waar hij in de modewereld werkt. Naast het samenwerken in publicaties uit verschillende landen, heeft hij gediend als officiële fotograaf voor prestigieuze internationale en nationale wedstrijden, zoals onder andere Miss World Duitsland 2018, Marbella Fashion Week 2018 en 2019, of Granada Fashion Week 2019.

Zijn passie voor zwart-witfotografie heeft hem aangemoedigd om zijn eerste tentoonstelling 'Onze school in de tijd van het Coronavirus' te maken.

Prijs: € 0